Kathleen Dawson vann (tíbetur) báðar EM-finalurnar í 100 rygg í kvøld

Evropeiska svimjisambandið LEN hevur nú lagt sín samandrátt út fyri dagin í dag, sum millum annað forklárar tað sum hendi í EM-finaluni fyri kvinnur í 100 metra ryggsvimjing. Trupulleikin var, at tekniskur trupulleikar vóru við starthátalararnar aftanfyri nakrar av skamlunum, sum gjørdu at í øllum førum svenska Louise Hansson ikki hoyrdi startin, og tí byrjaði væl seinni enn restin.

DAWSON Kathleen GBR Great Britain WOMEN – 100M BACKSTROKE Swimming Budapest – Hungary 21/5/2021 Duna Arena XXXV LEN European Aquatic Championships Photo Giorgio Perottino / Deepbluemedia / Insidefoto

Sviar klagaðu um hetta, og valdu LEN tá at ógilda hesa tá longu svomnu finalu, fyri at tær síðani skuldu royna aftur eina góða løtu aftaná síðstu kappingar í hesum finaluparti. Tær sóu allar eitt sindur muttar út, tá ið tey traðkaðu inn til hesa endurtøku av finaluni; men tíbetur endaði tað við at somu dámur vunnu gull og bronsu, meðan niðurlendska Kira Toussaint trakk nittuna og misti sítt silvurmerki.

Photo courtesy of Deepbluemedia/Insidefoto

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.