Ófør luttøka á Bergen Swim Festival 2015

Nú um vikuskiftið verður stór altjóða svimjistevna í Bergen, við luttøku av 677 svimjarum úr 16 londum, íroknað Noreg (sjálvsagt), Svøríki, Danmark, Týskland, Ungarn, Tjekkia og Kroatia. Fyri Føroyar luttekur Pál Joensen, og fyri Danmark millum annað teir báðir Frans Johannesen og Magnus Jákupsson.

Startlistar og sovorðið sæst her á livetiming.no, har vit síggja at Pál fær harða kapping á longsta teininum sum er 400 frí, frá norska stjørnuskotinum Henrik Christiansen sum hevur bestu tíð 3:41.81 í mun til Pál á 3:42.31, og frá ungarska Gergely Gyurta á 3:44.94, sum vann gull í 1500 frí á stuttgeil á EM í Herning í 2013.

Bergen Swim Festival byrjar nú fríggjadagin 29. mai 2015, og heldur áfram til og við sunnudagin 31. mai. Sí bsf.no

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.