Startlistarnir klárir til DMH 2013

So eru startlistarnir sjónligir til Danske Mesterskaber for Hold, sum eru í Kastrup Svømmehal í dag og í morgin. Tað er sum við landsdystinum hjá okkum ímóti Íslandi, at av tí at avmarking er á hvussu nógv hvør svimjari kann luttaka í, samstundis sum felagið helst skal svimja allar greinar til at fáa flest møguligu stig, so er tað ikki altíð heilt upplagt hvat hvør einstakur svimjari svimur. Ein kabala hjá venjaranum at fáa at ganga upp.

DSC01907

(Mynd úr Kastrup Svømmehal frá NJM 2010)

Frans Johannesen skal í morgun svimja 200 blandað Magnus Jákupsson 50 rygg, Birita Debes 50 rygg og Alvi Hjelm 400 frí. Síðani skulu onkur sikkurt luttaka í stafettunum, sum eru 4×100 blandað fyri menn og kvinnur. Pál Joensen er ikki á startlistunum, eg havi frætt at tað var sum væntað, ein í so drúgv sjúkralega sum forðar honum í at svimja nú.

Tað er rúgvismikið at rokna út hvør sum førir í liðkappingini, so tað fari eg at yvirláta til danirnar. Her á síðuni fylgja vit tí fyrst og fremst við, hvussu Birita og Alvi klára seg í mun til føroysk met og juniormet. Kappingin er á stuttgeil, tey brúka í bestu deildini FINA stig til at rokna út hvat lið sum klárar seg best, sí faldaran her.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.