So er tað DMH 2013 í Kastrup, við føroyskari luttøku

Nú um vikuskiftið verður “Danmarks Mesterskaberne for Hold 2013” avgreitt í Kastrup Svømmehal, við føroyskari luttøku. Á heimasíðuni hjá Kvik Kastrup lova tey live stream á Ustream, og hartil fara vit sum vanligt at kunna fylgja leypandi við úrslitunum á livetiming.dk. Føroyska luttøkan er mær vitandi tey bæði Birita Debes og Alvi Hjelm úr Ægir, teir báðir Magnus Jákupsson og Frans Johannesen sum hava danskan svimjitjóðskap, og so vist nokk ikki Pál Joensen. Pál skuldi eftir røttum luttaka, men varð raktur av sjúku í leypi av Danish Open. Eg bíði enn spenntur eftir at startlistin skal kunna síggjast á livetiming.dk, men tað verður vist nokk altíð goymt til í allarsíðstu løtu, av taktiskum orsøkum.

Kastrup Svømmehal ready for the Nordic Juniors 2010

(Kastrup Svømmehal, tá ið tey skipaðu fyri NJM 2010 har)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.