IOC stúrir fyri støðuni hjá OL í Rio 2016

Altjóða Olympiska nevndin ávaraði í dag fyriskiparunum av OL í Rio 2016 at ‘tíðin gongur’, og at tey tí mugu leggja allar kreftir í verkætlanina, um fyrsta OL í Suðuramerika skal verða væleydnað. Støðan ljóðar rættiliga ógreið – fyriskipararnir hava ikki enn eitt nágreiniligt tal fyri hvussu nógv leikirnir fara at kosta, kostnaðarætlanin verður fyrst kunngjørd einaferð næsta ár, tað vísir seg nú at rugby-økið má flytast, og tey liggja í sak um økið har golf skal verða. Umframt at búskaparliga støðan sum heild ikki er for góð í Brasil. Les t.d. Los Angeles Times

“Our message remains: There is time, but time is ticking, and they need to carry on attacking this one with all vigor,” IOC spokesman Mark Adams said in an unusually blunt public statement about an Olympic organizing committee.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.