Anders Lie fingið 4-ára scholarship á Michigan University

Frederiksborg Amts Avis veit at siga at danski OL-svimjarin Anders Lie hevur fingið scholarship á Michigan University, har hann tey næstu 4 árini skal ganga í skúla og svimja hjá Michigan Wolverines, undir leiðslu av tiltikna venjaranum Mike Bottom. Dreymurin hjá Lie er at náa einum finaluplássi á OL í Rio um 4 ár.

– Jeg træner frem mod OL i Rio, hvor jeg prøver at nå en finale. Jeg håber, college-tiden kan løfte mit niveau. I hvert fald træner jeg ikki længere for at kunne være med, men for at være med i toppen.

One thought on “Anders Lie fingið 4-ára scholarship á Michigan University”

  1. Nei, Michigan Wolverines er ikki uppkallað eftir tekniseriu-figurinum, sum hasin ‘Mikkel’ skrivar í greinini, men eftir djórinum. Og Michigan Wolverines hava heilt bevíst heldur ikki nakran maskott.

    Hatta eru sovorðnar smádetaljur sum man lætt kann eftirkanna t.d. við at brúka Wikipedia, heldur enn bara at sita og fantasera

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.