Frans Johannesen úttikin til OL-bruttohópin hjá Danmark

Føroyski Frans Johannesen er sum ein av bara 7 donskum monnum úttikin til OL-bruttohópin hjá Danmark, sum merkir at hann í mun til onnur kend svimjinøvn sum Chris Christensen og Katrine Holm Sørensen úr Elite Svøm Esbjerg ikki sjálvur skal skaffa 20.000 krónur til venjingarlegu í USA, men fær alt betalt av Team Danmark. Frans svimur fyri Danmark heldur enn Føroyar, men hevur føroysk foreldur ið fluttu til Danmarkar tá einaferð. Orsøkin til at Frans er úttikin sum OL-vón, er at hann er ógvuliga sterkur í 200 frí, og at Danmark við Páli Joensen sum styrk hevur møguleika at klára eina annars ógvuliga harða kravtíð í 4×200 frí. Les Jydske Vestkysten.

One thought on “Frans Johannesen úttikin til OL-bruttohópin hjá Danmark”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.