‘Hour of Power’ = 60 x 25 firvald uttan at anda, starta 1:00

Amerikansku Scottsdale Masters gjøgnumførdu herfyri sína fimtu árligu ‘Hour of Power’ seriu, sum stutt sagt er 60 x 25 yards firvaldasvimjing uttan at anda, har starttíðin fyri hvørja endurtøku av 25 yards er 1 minuttur. Aftaná hvørja 10. endurtøku skuldu luttakararnir upp á skift upp á startskammilin at syngja ein skúla-slagsang, áðrenn tey byrjaðu næstu 25, og væl at merkja ein nýggjan sang hvørja ferð. Eftir øllum at døma var hetta so mikið stuttligt, at svimjararnir í heilum stríddust við oxygen-undirskot í teimum 25, av tí at tey høvdu flennt so nógv at teimum sum sungu. Men tó so ikki verri enn, at nøkur av teimum endaðu við at svimja síðstu 2 x 25 út-í-eitt, undir vatn. Lesið her á SwimmingWorld Magazine.

One thought on “‘Hour of Power’ = 60 x 25 firvald uttan at anda, starta 1:00”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.