Schneider vann Tiburon Sprint Classic og $10.000

Árliga Tiburon Mile Open Water Swim verður í dag í San Francisco, við luttøku av millum øðrum Oussama Mellouli, heimsmeistari og olympiskur meistari í 1500 frí. Við síðuna av skipaðu tey í gjár fyri fyrstu árligu Tiburon Sprint Classic, sum er ein “dual exhibition” 50 yard kapping í 2-geila svimjihylinum á 25 yard í havanum hjá Bob Placak, har pláss er fyri einum 125 gestum. Ljóðar sum eitt lítið tiltak, men 1. virðisløn var altso $10.000, sum amerikanski Josh Schneider vann á heimsstjørnunum Nathan Adrian, Frederick Bousquet og øðrum. Ella sum SwimNews.com skrivar, umleið 1.8 milliónir dollarar í tíman.

Heading to San Francisco for the Tiburon Mile Swim. Freezing water, sharks and crazy elbow throwing open water swimmers…yep i’m in!less than a minute ago via Echofon

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.