Nú fara tey vist nokk allíkavæl øll til Delhi

SwimNews.com skrivaði í gjár at Stephan Widmer landsliðsvenjari hjá Avstralia hevði latið tað verða upp til einstaka svimjara at avgera, um teir vildu við til Delhi. Heimsmeistarin í bringusvimjing Christian Sprenger ivaðist sjálvur, men vónaði at tey flestu fóru við flúgvaranum í dag, um ikki annað til at kunna standa saman. Men tað er enn eitt rættiliga kaotiskt, har avstralsku myndugleikarnir so seint sum í morgun senda út nýggja ávaring um terror kann henda í Delhi nær tað skal vera, meðan indisku myndugleikararnir senda inn apur til at ræða apur burtur, sum er ein reellur trupulleiki við tað at sjálvur borgmeistarin í Delhi í 2007 varð dripin av apum, og við tað at onkur hevur funnið slangu á hotellinum hjá íðkarunum.

2 thoughts on “Nú fara tey vist nokk allíkavæl øll til Delhi”

  1. “SS Bajwa suffered serious head injuries when he fell from the first-floor terrace of his home on Saturday morning trying to fight off the monkeys.”

    Kelda: bbc.co.uk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.