Armtakið í bringusvimjing skal vera éin óbrotin rørsla

Danska Svimjisambandið vísir her á tulking av reglu 7.1 hjá FINA um armtakið í bringusvimjing, sum eftir øllum at døma er komin í gildi hin 27. september 2010: “Et armtag skal foregå som en forsat og uafbrudt bevægelse. Det vil sige at bevægelsen ikke må afbrydes af pause(r) fra det øjeblikke armtaget er påbegyndt og indtil det er tilendebragt.”

One thought on “Armtakið í bringusvimjing skal vera éin óbrotin rørsla”

  1. Eg finni hatta ikki í reglunum hjá FINA:
    http://www.fina.org/H2O/index.php?option=com_content&view=article&id=284:sw-7-breaststroke&catid=82:swimming-rules&Itemid=184

    Eg skilji heldur ikki ordiliga hvat tey meina við … um talan er um armtak íroknað framføring, ella um trupulleikin hevur verið at fólk gjørdu pausur í sjálvum takinum út, aftur og inneftir. Telur tað við, um man eitt sindur firvaldaaktigt ger outsweep, pausar eina løtu og so tekur sjálvt takið við framdrift?

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.