Kardashian hevur fangað tað, viðvíkjandi lívbjarging

Tað er kanska eitt sindur tíðliga í mun til ráðini frá American Academy of Pediatrics, tá ið amerikanska ‘celebrity’ Kourtney Kardashian nú umhugsar at senda 6 mánaðar gamla sonin til svimjiundirvísing. Men hon hevur forstaðið tað rætt, at børn sum byrja tíðliga fáa betri refleks í vatni, millum annað til at lata verða við at anda undir vatnskorpuni:

Which brings me to a subject I could use feedback on: I am thinking of having Mason start swimming lessons this summer. I’ve heard that babies become great swimmers when taught early because of their natural survival instinct to hold their breath under water. The combination of a pool and a baby does scare me if lots of caution isn’t taken though.

Picture courtesy of stealts, CC by-nd

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.