Jón Bjarnason metir um dystin á simma.nu

JBJon Bjarnason, Suðuroyar Svimjifelag, skriver følgende til Simma.nu:

Dette er første gang at vi prøver et sådant stævne, så vi glæder os alle sammen. Vi går først efter at gøre det til en positiv oplevelse for alle parter, og se om det ikke er noget vi kan afvikle på skift hvert år. Vi er alle velvidende om at stævnet denne første gang er faldet på et meget uheldigt tidspunkt, og at der derfor mangler nogle stærke svømmere især hos Island. Men landenes størrelse og forskel på disse taget i betragtning, så gør det vel kun stævnet til en mere lige kamp. Jeg må så desværre meddele, at vi mangler 5 af vores profiler fra i sommers til dette stævne, og da vi skal finde vores svømmere iblandt den færøske befolkning på under 50.000 mennesker, ja så må vi hive nogle unge talenter frem i rampelyset, men det er vel kun godt, og netop det som jeg ser som et af de største plus med netop dette stævne. Vi regner med at Færøerne gør det godt med det unge hold vi har.

Om vi skal kigge på nogle af de deltagende profiler, så kommer vi ikke udenom Jakob Jóhann Sveinsson fra Island og vores Pál Joensen. De to kommer til at dyste imod hinanden i 200m brystsvømning, og lykkes det Pál at presse Jakob lidt, mon vi så ikke ser et angreb på Chris Christensens nordiske rekord på distancen? Det er så noget jeg går og håber på. Jakob var med sine 2:07,7 tæt på til deres kortbane mesterskaber forrige weekend.
Pál skal ikke svømme nogle lange løb denne gang, det gemmer vi til Istanbul, dette er blot en god omgang opvarmning og lidt fartleg 😉

Les danska partin av simma.nu

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.