Superdraktirnar verða møguliga loyvdar í havsvimjing

Scaq.blogspot.com og tri247.com vita at siga frá einum pressuskrivi frá Blueseventy, at komandi bannið ímóti ‘superdraktum’ sambært FINA ikki er galdandi fyri “open water” svimjing, um enn FINA enn hevur eftir at avgera, hvørji sløg av klædnastoffi sum sum skulu verða loyvd. Í hesum sambandi talar tiltikni havsvimjarin Petar Stoychev fyri superdraktum sum umboð fyri svimjararnar, av heilt øðrum orsøkum enn tær sum vit kenna frá kappsvimjing í svimjihyli. Teirra størsti trupulleiki er nevniliga sovorðið sum hvalspýggj og sólin, sum heildraktir verja ímóti. Blueseventy virka so yvirbevíst um hvønn veg FINA fer at velja, at teir enda sítt pressuskriv við orðingum sum: “We are pleased that body suits will remain in the sport of open water swimming”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.