LEN heldur seg til fyrra FINA lista ísv EJM

LEN fráboðar nú í tíðindaskrivi, at tey á evropeisku juniormeistarastevnuni í Prag fara at halda seg til FINA listan frá 19. mai, yvir góðkendar draktir, heldur enn at brúka tann sum kom út nú mánadagin:

Dear Friends,

With the Circular Letter of 1st June 2009 LEN informed about the procedure for the use of swimsuits at the LEN European Junior Swimming Championships to be held in Prague (CZE) from 8 to 12 July 2009.

Even though FINA has now published an additional list of approved swimsuits, LEN will maintain the FINA List from 19 May 2009 (revised 25 May 2009). The reason for maintaining the list from 19 May 2009 is that we cannot expect that all swimsuits that have just been approved this week will be available for all athletes in Prague (CZE).

It is LEN’s aim to keep the Championships as fair as possible for all competitors. We ask for your kind co-operation in this matter.

With kind regards,

Søren Korbo, Chairman LEN TSC

Kelda: SwimNews.com

One thought on “LEN heldur seg til fyrra FINA lista ísv EJM”

  1. hehe, Korbo er akkurát maðurin til hatta har. Danir rópa neyðaróp, og hann gevur ein hond. Hevði hann gjørt nakað um danska juniorlandsliðið ikki hevði bundi seg til at nýta Tracer Light? Neyvan.
    Tá ið LZR domineraði alt til HM 25m í Manchester, og FINA hevði einans eitt krav til Speedo, og tað var at draktir skuldu vera til øll, tá var hann hamrandi líkaglaður tá ið eitt ótal av fólki stó uttan drakt tí at eingin var at fáa. Hann hevur hjálp okkum í fleiri førum, við tingum sum hann noktað at hjálpa øðrum við, so hann hevur veri okkum góður. Tað ger tað bara ikki rætt at heimurin í dag skal koyra runt upp pá hvønn tú kennur og hvønn tú er væl við. Í FINA er væl støðan akkurát tann sama.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.