Jaked stóri sigursharrin á sveisisku meistarastevnuni

DSC_0133Jaked draktirnar vóru kanska ikki akkurát tær vakrastu á EM í Kroatia, men rigga tó væl allíkavæl. Í øllum førum hevur onkur venjari forklagað seg yvirfyri Craig Lord her á SwimNews, at hetta merkið varð nýtt til at seta 22 av 23 metum á sveisisku meistarastevnuni herfyri, har til dømis allir finalistar í 100 og 200 bringu brúktu Jaked, við eini meðal betring á 4 sekund í part. Draktin er vátdrakts-líknandi sum BlueSeventy, og nú hótta tey við at tær eisini verða at síggja á donsku meistarastevnuni í næstu viku, har nógvir føroyingar sum kunnugt fara at luttaka.

Úr greinini á swimnews.com

“While “scientific suit testing” might give some results, the empirical facts of results with the Jaked suits are amazing: they are faster than anything else ever seen! Improvements of 1-2 seconds per 100 are nothing unusual, 4 to 5 seconds in the 200 is an average improvement, especially in ‘fly and breaststroke. I have witnessed that totally untrained, overweight athletes have improved their best times by 5-7 seconds in the 200, one even setting national records. Some of these athletes beat long time national champions or medal winners. These suits will be used now in Denmark and more European competitions, records will tumble.

Her er tað Rafael Muñoz Perez úr Spania sum brúkar Jaked, í hálvfinaluni í 100 firvald á EM í Kroatia:

DSC_0144

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.