Elspa World Cup bronsu í 200 rygg

“It’s a bronze medal for Denmark”, sum tey siga her á amerikanskum. Flott flott Elspa, bronsuheiðursmerki í kapping við allarbestu ryggsvimjarar í heiminum. Og tíðin varð eisini flott, 2:07.66, har hon í Stockholm svam 2:08.73. Vit sloppu tíverri ikki at síggja hana fáa heiðursmerki, men her er so ein mynd sum eg tók í panikk av skerminum, júst sum hon var komin á mál.

DSC_0008

2 thoughts on “Elspa World Cup bronsu í 200 rygg”

  1. SwimNews.dk rósar Elspu fyri tíðina:

    West Swim Esbjergs Elspa Mørkøre overraskede med en bronzemedalje på 200 Ryg med tiden 2.07.66. Elspas tid er kun 1.33 sekund fra Louise Ørnstedts danske og nordiske rekord på distancen, hvor hun med tiden 2.06.33 vandt guld til de Europæiske Kortbane Mesterskaber i 2004.

    Der er ingen tvivl om at Elspa Mørkøre og indehaveren af den danske junior rekord på distancen, Pernille Larsen, de kommende år kan se frem til en række spændende opgør, inklusiv et opgør om hvem af dem der først kommer til at sætte Ørnstedts rekord til livs.

    http://www.swimnews.dk/?337

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.