Úrslit frá SuSvim stevnuni

Pál kom nær metunum í 50, 100 og 200 bringu, men náddi teimum tó ikki heilt. Shaila royndi eftir metinum í 50 frí, men var somuleiðis ‘bara’ nær við, við frálíku tíðini 27.19 sekund. Helena kom undir kravtíðina til NJM í 100 rygg við tíðini 1:09.28 (!). Og Mona skoraði flest FINA stig, tá ið hon svam 800 frí í tíðini 9:15.46 (t.e. 714 FINA stig). Eg skal fara at telja heiðursmerki osfr., men fyribils mugu tit klára tykkum við úrslitalistan sum viðfesta tekst- og html-fílu.

DSC_0205

(Savnsmynd. Pál svimur bringu á HS-stevnu í januar 2008)

3 thoughts on “Úrslit frá SuSvim stevnuni”

  1. Eg haldi at har vóru nógv spennandi úrslit. Og ivist eg onga løtu í at okur um stutta tíð hava fólk sum kunnu náa tað støði sum Pál er á í dag. Eg tími ikki at nevna fleiri nøvn, men har er nógv potentiali, nú er bara at fáa sum best burturúr.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.