Enn eitt heimsmet í 50 frí til Eamon Sullivan

Hann svimur nú 21.28 í 50 frí á langbana, har hann í gjár ‘bara’ svam 21.41 og Alain Bernard sunnudagin setti heimsmet við 21.50. Alexander Popov átti metið á 21.64 frá 1. juni 2000, áðrenn Sullivan byrjaði við 21.56 tann 17. februar í ár, eftir síðani desember 2006 at hava havt eina bestu tíð á 22.00. Øll metini hjá Sullivan og Bernard eru sett í nýggju Speedo LZR Racer draktini. Lesið her á SwimNews.

One thought on “Enn eitt heimsmet í 50 frí til Eamon Sullivan”

  1. He he, Sullivan er nokk so erligur um hvat hann minnist (ella ikki minnist) frá eini 50 metra kapping sum hesari

    It’s a … pretty funny thing for me for the 50, I usually cannot remember much from it so … it all happens just like a blur, (and) it’s just a rush of … rush of energy. So it all happens so fast, I really never really remember my races

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.