Um nýggju superdraktirnar frá Speedo

SwimNews skrivar rættiliga áhugavert her um nýggju FS-Pro svimjidraktirnar frá Speedo, at ‘um eg var venjari ella svimjari á veg til Beijing, so hevði eg staðið við hurðina til høvuðsskrivstovuna hjá Speedo og bukað upp á hurðina, inntil onkur kom við einum posa av skræddaraseymaðum FS-Pros’.

Tiltikni amerikanski landsliðsvenjarin Mark Schubert kallar draktirnar fyri størsta tøkniliga lop innan svimjing síðani einaferð mitt í 70’unum, og svimjistjørnur sum Kate Ziegler og Ryan Lochte rósa teimum eisini óført:

“I don’t think the suit took off all 10 seconds,” Ziegler said. “But it definitely made a difference.”  (um hvussu stóran týdning Kate Ziegler helt at draktin hevði, tá ið hon herfyri knústi heimsmetið hjá Janet Evans, sum annars hevði staðið líka síðani 1988)

Now she says: “I just didn’t believe it could be that good. I thought it was overrated.” After that 15:42.54, she intends to wear the FS-Pro “in all competition from now on”. Having never felt so fresh and void of heaviness of legs associated with hard distance events. Ziegler said. “It basically feels like a second skin”

“Every time I put on that suit, I know I’m going to fly,” said Ryan Lochte. “I’ve never felt this good in the water. It’s super thin, and it keeps you floating. If you try that suit once, you’re never going to put anything else on”

Draktin vigar bara helvtina av tí sum aðrar draktir viga, og strammar allíkavæl minst líka væl um kroppin. Hon upptekur lítið og einki vatn, og tornar tí eisini uppá bara 45 minuttir eftir ein tíma í vatni, har ein (Speedo) Fastskin brúkar 16 tímar.

Michael Phelps brúkar hana.

Greinin endar eitt sindur stuttligt, við at tey nevna at hendan draktin týðiligvís gevur svimjarunum fyrimun í vatninum, í mun til fólk uttan líknandi drakt… og at fyrireikararnir av Beijing tí mugu syrgja fyri at allir luttakarar hava atgongd til draktirnar, um tær ikki skulu vera ólógligar.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.