Fráboðanarskipanin skift út

Eg (Rókur) havi nú skift út mótulið sum tók sær av at senda teldupostar til brúkarar um nýtt tilfar á svimjing.com, við eitt líknandi men meira einfalt. Hitt riggaði fyri so vítt fínt, men var eitt sindur ov roksut við at man skuldi seta eina rúgvu av krossum – ‘halda’ alt møguligt – og allíkavæl risikeraði ikki at fáa fráboðan um okkurt áhugavert.

Nýggja mótulið er meira einfalt: Far inn undir tínar kontosetingar (“Mín konto”) og vel “Fráboðanarsetingar”, og tendra so fyri høvuðskontaktini (‘Fráboðanarstøða virkjað’). Síðani kanst tú velja til ella frá um tú vilt fráboðast um nýtt innihald, um nýggjar viðmerkingar, og um hvussu nógv tú ynskir at síggja í teldupostinum (bara yvirskriftir ella eisini tekst). Og tað er so tað.

Burtur er altso møguleikin fyri at velja at fáa fráboðanir um akkurát hendan ella handan postin, og frávelja fráboðanir um onkran annan post; men vónandi ger tað bara skipanina greiðari. Í staðin fært tú nú ein regluligan teldupost (í løtuni 6 tímar millum hvønn teldupost) sum listar upp nýtt innihald og/ella viðmerkingar síðani seinasta teldupost.

Til ber sjálvsagt eisini at brúka RSS, ella bara hyggja regluliga inn á heimasíðuna 🙂

2 thoughts on “Fráboðanarskipanin skift út”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.