Rætting: Elisabeth ikki í juniorfinaluni allíkavæl, á EISM 2022

Hetta er eitt sindur fløkjasligt – men innleiðandi riðlarnir eru býttir upp í tveir stevnupartar, har tann fyrri vist nokk var tann við teimum skjótaru svimjarunum, og har ein í seinna partinum tó kláraði at svimja skjótari enn 30.98 sum Elisabeth og hin svumu í innleiðandi … áðrenn tær báðar so svumu aftur skj´ótari í umsvimjingini.

Tí eigur hendan finaluplássið, sum í seinna stevnupartinum svam skjótast, meðan longu avgreidda umsvimjingin harvið nú varð ‘bara’ um heiðurin at vera fyrsti eykasvimjari. Sum skilst hava venjarin og Elisabeth valt at strika hana frá hesum eykaplássi, so at tað nú eingin kjansur er fyri, at hon luttekur í finaluni í kvøld.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.