Dómaraskeiðið útsett til hin 18. til 20. mars 2022

Vegna áhaldandi støðu við koronu, hava vit í samráð við undirvísararnar valt at útseta dómaraskeiðið sum skuldi verða í Havn nú hin 14. til 16. januar 2022, til heldur at verða hin 18. til 20. mars 2022.

Tey tilmeldaðu hava fingið boð, og kunnu tíbetur øll uttan ein luttaka tá í mars, umframt at vit vit vita um onkran afturat sum tá fær luttikið. Har eru nøkur pláss eftir, um onkur er afturat – sendið í so fall boð til okkum á ssf@ssf.fo

Reysti hevur eftir ætlan svimjistevnu hin 19. mars; men kann tað væl møguligt gerast til venjing hjá teimum sum eru á dómaraskeiði, serliga um tann stevnan kundi verið flutt til sunnudag hin 20. mars.

Vegna SSF

Rókur

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.