16 ára gamli Popovici er nú heimsins skjótasti í 100 frí

Hetta hendi í gjár, tá ið tey avgreiddu finaluna í 100 metra frísvimjing á Evropeisku JuniorMeistarastevnuni í kappsvimjing á langgeil, ið sum kunnugt er í Róm í Italia í hesum døgum. Rumenski David Popovici svam longu týsdagin heimsins fjórskjótastu tíð í ár, tá ið hann sum fyrsti svimjari í 4×100 frí setti nýtt juniorheimsmet við tíðini 47.56 sekund – fyri síðani í gjárkvøldið at svimja skjótastu tíð yvirhøvur í heiminum í ár, við tíðini 47.30 í EJM-finaluni í 100 frí fyri einstaklingar. Sí LEN

David POPOVICI ROU swimming, nuoto LEN European Junior Swimming Championships 2021 Rome 2176 Stadio Del Nuoto Foro Italico Photo Giorgio Scala / Deepbluemedia / Insidefoto

Photo courtesy of Deepbluemedia/G. Scala

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.