Bartal 30.49 og persónligt met í 50 bringu á EJM 2021

Bartal Erlingsson Eidesgaard royndi seg í morgun í 50 metra bringusvimjing á Evropeisku JuniorMeistarastevnuni 2021, og svam tá hendan teinin uppá 30.49 sekund, har besta tíð hjá honum til nú var 30.68 sekund frá Føroysku Meistarstevnuni í fjør. Sí úrslitalistan her

Bartal í Róm, Panagiotis Christou eigur myndina

Bartal var longu áðrenn hetta hin næstskjótasti føroyski bringusvimjarin nakrantíð, aftanfyri Róland Toftum sum eigur føroyska metið á 29.43 sekund frá Danish Open í 2017, umframt føroyska juniormetið á 29.81 sekund frá Danish Open í 2016.

Bartal setti sum kunnugt eisini í gjár persónligt met, tá ið hann royndi seg í 100 metra frísvimjing, og er týðiligvís væl fyri til eisini komandi avbjóðingar á hesi stevnu, sum eru 200 frí í morgin og 50 frí í ovurmorgin.

Sí skránna hjá teimum báðum Elisabeth her

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.