Hevur Borodin uppfunnið ein nýggjan máta at svimja crawl?

18 ára gamli Ilya Borodin úr Russlandi varð evropameistari við nýggjum juniorheimsmeti í 400 blandað, tá ið EM á langgeil var í Budapest nú í mai. Og heldur áhugavert, so tað var við einum rættiliga serligum svimjistíli í crawl-partinum av greinini, har hann blandar uppí eitt slag av firvaldaspark tá ið hann andar.

Sí videoina niðanfyri.

Tað minnir um spark sum vit onkuntíð síggjast hjá nýbyrjarum, til at kunna halda sær uppi og á kós, tá ið tekniskar feilir annars fáa svimjaran at vilja søkka ella sleingjast. Men, Borodin er uppá ongar mátar nakar nýbyrjari, hóast sín unga aldur, og svimur týðiligvís skjótt eisini hóast hatta sparkið.

Ilya Borodin at Budapest 2021, photo courtesy of Deepbluemedia/Insidefoto

One thought on “Hevur Borodin uppfunnið ein nýggjan máta at svimja crawl?”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.