Norska meistarastevnan á stuttgeil avlýst vegna korona

Norska svimjisambandið kunngjørdi í gjár, at tey í samráð við myndugleikarnar hava avgjørt at avlýsa norsku meistarastevnuna á stuttgeil, sum skuldi verða í Kjølnesbadet í Porsgrunn hin 12. til 15. november 2020. Hetta vegna støðuna við korona í landinum.

Porsgrunn. Image courtesy of Lars Iver Larsen, CC BY-SA 4.0

Tað vil siga, at av í øllum førum fýra norðurlendskum meistarastevnum sum upprunaliga skuldu verða hetta vikuskiftið, er bara okkara í Føroyum eftir, nú eisini sviar máttu avlýsa, og íslendingar máttu útseta til í desember.

Finnar, danir og estar vóna enn at kunna hava sína í desember, meðan tey í Lettlandi avgreiða sína meistarastevnu á stuttgeil um summarið, og í Litava hava valt sína meistarastevnu á stuttgeil frá, fyri heldur at fáa avgreitt sína meistarastevnu á langgeil nú í desember.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.