DM fyri lið avlýst

Lesið her á heimasíðuni hjá Dansk Svømmeunion:

Med baggrund i de nuværende restriktioner mod COVID-19 er det besluttet at aflyse samtlige arrangementer i forbindelse med den traditionsrige holdturnering, DM Hold 2020.

Image courtesy of Sara E dk, CC BY-SA 2.0

Viðvíkjandi donsku meistarastevnuna og juniormeistarastevnuna á stuttgeil, so er støðan eisini við at verða eitt sindur pressað:

Sideløbende med afviklingen af den landsdækkende holdturnering arbejdes der på at udvikle et koncept for en særlig udgave af henholdsvis DM junior kortbane 2020 og DM kortbane 2020 under hensyntagen til nuværende restriktioner mod bekæmpelse af COVID-19.

Det betyder, at de to mesterskaber planlægges afholdt under særlige proportioner, som tager højde for de gældende restriktioner mod COVID-19, herunder det gældende forsamlingsforbud på 50 personer.

Såfremt forsamlingsforbuddet strammes yderligere i december 2020, vil de to mesterskaber blive aflyst.

En udmelding omkring proportioner for DM junior kortbane 2020 og DM kortbane (åben klasse) 2020 kan forventes i løbet af uge 44.

DM á stuttgeil skal sambært núverandi ætlan verða í Helsingør hin 10. til 13. desember 2020, og DM fyri juniorar á stuttgeil í Greve hin 3. til 6. desember.

Gløgga eygað sær longu, at danir hava útsett hesar stevnur til umleið har sum NM/NJM skuldi vera, hin 4. til 6. desember 2020, sum fráboðað hin 10. august.

NM/NJM er ikki enn formliga avlýst ella útsett, men tað kann eftirhondini bara vera ein spurningur um tíð.

Forboðið í Danmark er fyribils galdandi fram til og við hin 18. oktober, sí politi.dk:

Kan myndighederne forbyde større forsamlinger?

Ja. Det er forbudt at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor der er flere end 50 personer til stede på samme sted samtidig. Forbuddet gælder både indendørs og udendørs og omfatter både offentlige og private arrangementer, begivenheder m.v.

Ifølge regeringens udmelding gælder forbuddet foreløbigt til og med den 18. oktober 2020.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.