Nýtt frá dønum um OL og EM

Lesið her á svoem.org

OL

OL forventes fortsat, jf. møde i IOC tirsdag den 17. marts, afholdt i perioden den 24. juli til 9. august 2020. Sportsafdelingen afventer fortsat en tilbagemelding fra FINA samt Danmarks Olympiske Komite (DIF) på muligheden for at justere de udmeldte nomineringskriterier.

Seneste nyt er, at arbejdet mod OL fortsætter, da det endnu er for tidligt at træffe en beslutning om, hvorvidt OL skal aflyses. Den historie kan I læse mere om her.

EM

På baggrund af den mere og mere omsiggribende sundhedskrise i Europa, har vi fået oplyst, at der afholdes møde i LEN den næstkommende lørdag. Her formodes LEN at tage stilling til afholdelsen af EM. På den baggrund har vi valgt at afvente, de beslutninger som LEN eventuelt måtte træffe i weekenden, inden vi endeligt beslutter, hvordan et dansk EM-hold vil blive udtaget.

Bæði hesi viðurskifti eru viðkomandi fyri eisini okkum føroyingar, tí at tað sum kunnugt er Danmarks Olympiske Komite sum setur OL-krøvini til eisini okkum føroyingar, og tí at vit enn hava EM á skrá.

One thought on “Nýtt frá dønum um OL og EM”

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.