Rókur 23.05 og skjótari enn føroyska metið í 50 frí

Rókur Trygvason svam í gjár 50 metra frísvimjing uppá imponerandi 23.05 sekund, á Norðurlendsku Meistarastevnuni 2019 í Tórshavn, har føroyska metið hjá honum er 23.14 sekund. Men, her er tað eitt sindur tricky, at tað var sum fyrsti svimjari í óoffisiellu stuttleikakappingini 8×50 frí fyri lið við bæði monnum og kvinnum

Ivamálið er um metið kann góðtakast, bæði tí at talan var um óoffisiella kappingargrein, og tí at talan var um lið við bæði monnum og kvinnum, har FINA fyrr hevur kolldømt heimsmet. Hetta verður upp til starvsnevnd SSF at viðgera, Rókur sjálvur tók tað rættiliga lætt í støðuni, og veit at so kann tað líka væl verða næstu ferð.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.