Danska NTC umskipað til samstarv við A6 og Herlev Svømning

Danska svimjisambandið fráboðaði nú fyrrapartin at tey hava gjørt samstarvsavtalu við svimjifeløgini A6 og Herlev Svømning, um virksemið hjá ‘det Nationale Træningscenter’ (NTC) fram til Olympisku Leikir 2020 í Tokyo.

Toymið runt NTC verður sostatt hesir:

  • Stefan Hansen, landsliðsvenjari
  • Mick Steen Nielsen, venjari hjá Herlev
  • Jon Langberg, venjari hjá A6
  • Nicolaj Poulsen, fysiskur venjari
  • Lars Johansen, ítróttarfysiologur
  • Klaus Mortensen, massørur
  • Marlene Søbe Vestergaar, fysioterapeut
  • Nina Due Stagis, ítróttarsálarfrøðingur

Sportschefur Lars Green Back sigur um nýggja NTC

– Det er en helt ny måde at drive NTC på, som vi har store forventninger til i forberedelserne til OL i 2020. Det er ingen hemmelighed, at det har været en turbulent periode for svømmerne på NTC, og målet med det nye set-up er, at tilbyde svømmerne de bedst mulige betingelser for at forberede præstationer i verdensklasse. Det gør vi ved at styrke samspillet mellem NTC og to af vores stærke klubmiljøer i Startfællesskabet A6 og Herlev Svømning. Dermed sikrer vi, at de rigtige trænerkompetencer er til stede på bassinkanten samtidig med, at NTC fremover bliver et mere åbent og dynamisk miljø, der er i tråd med de værdier, vi har i dansk svømning

Team Danmark hevur í sambandi við umskipanini av NTC gjørt avtalu við Herlev Kommunu og Høje Taastrup Kommune, at venjingin verður í Taastrup Svømmehal og í Hjortespringbadet í Herlev, nú Bellahøj Svømmestadium er stongd vegna sopp.

Lesið meira her á svoem.org

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.