Signhild 2:15.66 og silvur á 8° Trofeo Città di Milano

Signhild Joensen úr Ægir megnaði í dag at vinna sær altjóða heiðursmerki í svimjing, tá ið hon á stevnuni Città di Milano í Milano vann silvur í 200 metra ryggsvimjing, við tíðini 2:15.66 har franska Carille Gheorghiu vann gull við 2:13.76 og italienska Martina Cenci bronsu við 2:15.92. Sí úrslitalistan her.

Hendan tíðin hjá Signhild er aðru ferð í dag at hon staðfestir støði til Evropameistarastevnuna á stuttgeil 2018, sum verður í Glasgow í august, aftaná at hon í innleiðandi riðlunum í morgun svam triðbestu tíð av øllum, 2:16.29.

Signhild eigur føroyska metið á teininum, sum er 2:14.01 frá tá ið hon vann gull í greinini á Danish Open í apríl mánaða í fjør.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.