Magnus gevst í Sigma

Sigma skrivar soleiðis um Magnus Jákupsson:

Magnus Jákupsson forlader Sigma

Magnus Jákupsson forlader desværre Sigma efter længere tids overvejelser. Magnus Jákupsson er tidligere NTC-svømmer, der ved sæsonstart valgte at flytte ”hjem” til Sigma og have sin daglige træning i klubben. Det har i længere tid været en rigtig fin løsning, der var særdeles gavnlig for både Magnus og senior-holdet, men det har nu vist sig, at Magnus’ ønsker til træningskoncept ikke er helt foreneligt med det koncept, der svømmes efter på senior-holdet. Det er selvfølgelig en ærgerlig situation, men det er helt afgørende – både for svømmer og for holdet generelt, at disse ting passer sammen for at en svømmerkarriere udvikles optimalt, og det er helt afgørende for Sigma, at svømmerne indretter sig på holdet og udviser respekt for træningskoncept, holdånd og ikke mindst for træneren. Magnus må derfor ud og finde et andet sted, hvor der er større overensstemmelse mellem disse ting.

Vi ønsker fra Sigmas side Magnus alt mulig held og lykke fremover.

Sí eisini SwimNews

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.