Magnus farin til Farum

Lesið her á fsk.dk

En af dansk svømnings bedste herresvømmere, Magnus Jákupsson, har valgt at skifte til Farum Svømmeklub. Det er med stor glæde, at vi kan byde Magnus velkommen i klubben. Vi ser frem til et godt samarbejde om at bringe ham helt frem i forreste række i dansk og international svømning. Magnus kommer ind i en klub, der de senere år har markeret sig på herresiden i dansk svømning, og han vil være en yderligere forstærkning af miljøet, og vil bibringe endnu mere kamp og konkurrence om pladserne på de i forvejen velbesatte holdkapper. Magnus er endnu en i rækken af danske herresvømmere, som vælger den åbne og imødekommende træningsfilosofi, som tilbydes i Farum.

”Svømning er en individuel sportsgren, hvor det er vigtigt at tage hensyn til den enkelte svømmers individuelle behov”, udtaler klubchef Lars Bo Pedersen og fortsætter: ”I Farum gør vi meget ud af, at svømmeren er en aktiv partner i sin egen træningsplanlægning, og dermed har medindflydelse og tager ansvar for sin træning og sin dagligdag. Vi forsøger ikke at putte ’trekanter’ ned i firkantede huller, fordi vi kun vil have ’firkanter’. Vi forventer at svømmeren, træneren og klubben har gensidig respekt for hinanden og det arbejde, som hver især udfører. Kun på den måde kan svømmeren præstere sit ypperste.”

Cheftræner Claus Buus siger: ”Det er altid glædeligt at få nye svømmere, som kan bidrage med endnu mere viden og erfaring til den i forvejen store pulje af viden, der findes omkring svømning i klubben. Alle ved noget, som andre ikke ved, og den vidensdeling, der udspringer heraf, er vigtigt i trænergruppens arbejde med svømmerne. Magnus har igennem sin karriere prøvet flere træningsmiljøer og samarbejdet med mange forskellige trænere. Han vil kunne tilføje det bedste af sine erfaringer til miljøet i Farum til stor glæde for både yngre og ældre svømmere. Det er min vurdering, at der er et godt match mellem Magnus’s behov og vores træningsfilosofi.”

Magnus Jákupsson udtaler selv om skiftet: ”Jeg håber på, at der i Farum kan komme mere ro på min træning, og at jeg selv kan få indflydelse på, hvordan jeg skal træne. Noget jeg ikke tidligere har haft.”

Sí eisini SwimNews.dk

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.