Katie Ledecky 15:34.23 og heimsmet í 1500 frí

Amerikanska Katie Ledecky setti í gjárkvøldið nýtt heimsmet í 1500 metra frísvimjing, tá ið hon á ‘Woodlands Senior Invitational’ í Texas svam teinin uppá 15:34.23. Heimsmetið hjá henni var 15:36.53, frá HM í Barcelona í fjør. Sí SwimmingWorld

Hendan stevnan nú er ikki nøkur stevna har svimjarar vanliga toppa, so nú verður nærmast væntað at hon fer at trýsta heimsmetið enn longur niður, tá ið størri stevnur verða í summar.

Á meira prestigufyltu Arena Grand Prix í Santa Clara, vann Lotte Friis greitt kappingina í 1500 metra frísvimjing við tíðini 16:00.35, sum nú er triðskjótasta tíð í heiminum í ár. Tað sigur kanska eitt sindur um hvussu skjótt Ledecky svam, meira ella minni aleina í Shenandoah.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.