Heiðursmerki eisini sunnudag á RIG 2014

Føroyingarnir hildu góða stiman eisini sunnudag á Reykjavík International 2014, við heiðursmerki bæði millum tey yngru og tey eldru. Um morgunin vann Vár Erlingsdóttir Eidesgaard úr Havnar Svimjifelag sær bronsuheiðursmerki í 100 metra frísvimjing og Maria Antoft eisini úr HS sær silvurheiðursmerki í 200 metra ryggsvimjing, báðar í árganginum 2000 og yngri. Og um kvøldið vunnu Cecilia Eysturdal úr Ægir og Óli Mortensen úr HS gull í ávíkavist 400 og 200 metra frísvimjing, umframt at Markus Joensen úr HS vann silvur í 50 metra frísvimjing, og Lív Erlingsdóttir Eidesgaard bronsu í 100 metra frísvimjing. Afturat hesum vunnu Óli og Cecilia gávur fyri at hava rokkið ávíkavist næstbesta og fjórbesta FINA-stig, har fimm tey bestu vórðu heiðraði. Saman um tikið vóru føroyingarnir sera væl nøgdir við luttøkuni á RIG 2014. Sí úrslit her á aegir.is

(Topp 5 í FINA stigum fáa gávur. Jón Bjarnason eigur myndina)

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.