Heiðursmerki eisini leygarkvøldið á RIG 2014

Føroysku svimjararnir vunnu sær nøkur heiðursmerki afturat í gjár, tá ið tey í finalupartinum í gjárkvøldið kappaðust um heiðursmerkini í opna bólkinum. Markus Joensen úr Havnar Svimjifelag vann við tíðini 27.49 bronsu í 50 metra firvald, eftir at hava svomið 27.12 í innleiðandi riðlunum, og liðfelagin Óli Mortensen gull í 400 metra frísvimjing við tíðini 4:06.75. Maria Antoft eisini úr HS vann sær við tíðini 1:14.22 eitt triðjapláss í B-finaluni í 100 metra rygg, ivist tó í um tað eisini gav heiðursmerki. Og Cecilia Eysturdal úr Ægir vann sær í 200 metra frísvimjing eitt silvurheiðursmerki, tá ið hon svam teinin uppá 2:10.32. Úrslitalistarnir síggjast her á aegir.is

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.