So er tað DM á stuttgeil 2013

Í morgin byrjar Danska Meistarastevnan á stuttgeil, við innleiðandi frá kl 9:30 og finalum frá klokkan 17, danska tíð, hesar næstu 4 dagar fram til og við sunnudagin. Tey eru eini 579 sum fara at kappast um heiðurin at gerast danskir meistarar og juniormeistarar, umframt at tey sum hava danskan svimjitjóðskap eisini hava hendan éina møguleikan at svimja seg á landsliðini til EM á stuttgeil í Herning, og til NJM og NM í Føroyum. Sí upptakt hjá dønum her, umframt hetta sum eg skrivaði um føroysku luttøkuna.

Pál and Mads pretty beat at Istanbul 2012

Til ber at fylgja við úrslitunum so hvørt á livetiming.dk, umframt at DR stroymar frá finalunum. Í morgin er tað serliga holmgongan millum Mads Glæsner og Pál Joensen, sum hevur áhuga fyri okkum føroyingar, umframt at Magnus Jákupsson hevur góðan kjans at vinna gull í 200 metra ryggsvimjing, og har kvalifisera seg til EM á stuttgeil fyri Danmark. Alvi Hjelm og Guðrun Mortensen hava við 10. bestu tilmeldingartíð ein rímiligan kjans at svimja seg í finaluni í ávikavist 400 og 100 metra frísvimjing, og so er tað Frans Johannesen eisini, sum liggur til at fáa heiðursmerki í 400 frí.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.