Sun Yang fongslaður í 7 dagar fyri at hava krasjað uttan koyrikort

Ja puha, Olympiski meistarin og heimsmeistarin Sun Yang var fyrradagin í eini ferðsluvanlukku, har hann rendi uppí reyvina á einum bussi í einum Porsche Cayenne sum hann hevði lánt frá familju. Og tað vísti seg so at hann einki koyrikort hevur. Hann hevur umborið seg almennt, men skal tó sita 7 dagar í gegli, umframt at hava fingið eina ókenda upphædd í bót. Og nú hevur skúlin hjá honum útilokað hann frá kapping í óásetta tíð. Varastjórin har sigur sambært SwimmingWorld: “Fyrst skal hann gjølla hugsa um hvat ið hann hevur gjørt. Síðani má hann byrja aftur við skipaðu venjingini. Og fyrst aftaná eina langa periodu av venjing, kunnu vit umhugsa at senda hann til kapping aftur.” Tað er enn ókennt hvussu kinesiska svimjisambandið fer at reagera.

Sun Yang on top of the BCN2013 men's 1500 free podium

Her umrøður China View málið

Og her CCTV, við einum lítlum glimt av Joensen

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.