Startlisti til BankNordik-stevnu í Vági hin 5. oktober 2013

Viðfestur er startlistin til BankNordik-stevnu í Vági í dag, leygardagin hin 5. oktober 2013. Tey sum kappast eru úr Reysti, Havnar Svimjifelag og Suðuroyar Svimjifelag, og hartil rættiliga áhugavert einir 10 ungir svimjarar úr Naluttartut Klubbiat í Nuuk í Grønlandi. Naluttartut Klubbiat er einasta svimjifelag í Grønlandi, stovnað í 2003, og hetta er so vítt vit vita (ella minnast) fyrstu ferð yvirhøvur at grønlendingar hava vitjað okkum í svimjiørindum.

Ein annar prominentur luttakari er Pál Joensen, sum er heima eitt svipp. Hann er tilmeldaður til 16 kappingar, og fer óivað at klára seg ókey bæði ímóti føroyingum og grønlendingum.

Swim meet in Vági today

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.