Bartal Hestoy bloggar: Dagur 1 í Canet

Lítil “update” frá okkum her í Canet. Sunnudagur 14. juli 2013.

Eftir góðar 24 tímar seinkan komu vit endiliga fram til Canet en Roussillon. Eftir ein flogtúr úr Føroyum eftir midnátt, komu vit fram til Keypmannahavnar út á morgni. Vit fingu nakrar tímar á Hilton, og flugu víðari til Barcelona um 17-tíðina. Í Barcelona bíðaði ein bilur eftir okkum, ið koyrdi okkum teir gott 2 tímarnar til Frankaríkis.

Vit komu á hotellið í Canet væl eftir midnátt, og eftir eina langa samrøðu á hálvbrotnum enskum, teknmáli og telefonsamrøðum, bar til at fáa lyklarnar til kømurini.

​Hóast vit høvdu ein heldur rokaligan túr til Frankaríkis, so var tað lítið av miklum í mun til tað íslendska landsliðið. Teirra túrur var útsettur frá klokkan 17, úr Íslandi til klokkan 20. Hetta førdi við sær at tey vóru ikki frammi á hotellinum fyrr enn klokkan 6.30. Hetta fann eg útav uppá tann keðiliga mátan, av tí at undirritaði hevur kamar við einum av teimum Íslendsku svimjarinum, sum stóð og buldraði á hurðina eitt sindur yvir 6.​Tað er altíð gott at venja saman við íslendingunum, og haldið eg sjálvur at tað føroyska og íslendska landsliðið finna væl útav tí saman.

​Hóast vit komu heldur seint til hotellið, var tað morgunvenjing dagin eftir, so at vit ikki svóvu ov leingi og oyðilegði okkum døgnrytmuna.

​Vit hava verið og vant tvær ferðir í dag, í einum snotuligum 50 metur hyli. Umstøðurnar er í topp, við bæði góðum øki til útstrekking og upphiting, og einum fult útgjørdum fitness-sentrið sum vit kunnu nýta.

So nú tað líður at kvøldi, følir man veruliga ferðingina í kroppinum og tað at man ikki hevur fingið sovið heilt út.

Tað er ógvuliga heitt um dagin her, og vit spara ikki uppá sólkremið.

Viva la France!

Vit í Canet en Roussillon/BH

 

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.