Magnus Jákupsson fluttur á NTC

Danska svimjisambandið kunngjørdi í morgun her á svoem.dk, at Magnus Jákupsson er fluttur á teirra Nationale TræningsCenter í Bellahøj, at venja undir leiðslu av høvuðsvenjaranum har, Shannon Rollason. Hópurin í Bellahøj er rættiliga ekslusivur, vanliga bara um 8-10 svimjarar, sum fáa best møguligu venjingarumstøður við høvuðsvenjara og hjálparvenjara og fysioterapeuti og langgeil og so framvegis. Og danir fegnast um fyrrverandi føroyska svimjaran:

Cheftræner Shannon Rollason er glad for den nye tilgang til centeret og udtaler: Magnus er en svømmer med et godt potentiale. Der ligger stadig meget arbejde for at han bliver en international senior top-svømmer, men han har fået en god ballast med fra sin svømmeopdragelse og har helt sikkert nogle rigtig gode forudsætninger med både hans tekniske formåen, hans statur og så kan han lide at træne. Magnus bliver en vigtig del af det herre miljø vi er ved at få startet op på NTC.

Magnus Jákupsson (FAR) 55.94 in the 100 SC IM

Magnus er født på Færøerne og har gennem sine årgangs og junior år stillet op for Færøerne. Han skifter dog “sports-statsborgerskab” henover sommeren og kan fra august stille op i de rød/hvide landsholds farver. Europamesterskaberne på kortbane til december på hjemmebane i Herning bliver første større betydende konkurrence, hvor det danske landshold kan få glæde af Magnus.

Hópurin á NTC telur hesar svimjarar

Kvinnur

 • Jeanette Ottesen Gray, KVIK Kastrup
 • Rikke Møller Pedersen, Frem Odense
 • Katrine Holm Sørensen, Esbjerg Svømmeklub
 • Julie Aglund Lauridsen, Sigma Swim Allerød
 • Sarah Bro, Sigma Swim Allerød
 • Kelly Riber Rasmussen, Lyngby Svømmeklub
 • Pernille Blume, Sigma Swim Birkerød

Menn

 • Martin Mathiesen, Hillerød Svømmeklub
 • Daniel Skaaning, STT / VAT Copenhagen
 • Pál Joensen, Aalborg Svømmeklub, Færøerne
 • Magnus Jákupsson, MK31 / VAT Copenhagen

Hartil er Lotte Friis knýtt at NTC, hóast hon til dagliga venur í Nice í Fraklandi.

Venjarar eru

 • Shannon Rollason, høvuðsvenjari
 • Bas Jan Stam, hjálparvenjari
 • Martin Karup, hjálparvenjari

svoem.org

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.