Samlað úrslit frá Meistarastevnuni fyri Ung 2013

So er Meistarastevnan fyri Ung 2013 avgreidd, og úrslitið varð at Havnar Svimjifelag vann flest heiðursmerki. Tað var spenningur líka til tað síðsta, tí tað var rættiliga tætt áðrenn síðstu liðsvimjingarnar, og so fekk HS kolldømt onkra stafett og sovorðið. Eg skal fara at gera ein av hasum samanteljingunum av heiðursmerkjabýtinum millum svimjarar (og pápar, sum onkur róðið upp undir), men her so ein fyribils og rættiliga eftirfarandi manuell samanteljing

Heiðursmerkjabýtið millum lið

  1. Havnar Svimjifelag: 38 gull, 22 silvur, 25 bronsu
  2. Suðuroyar Svimjifelag: 35 gull, 39 silvur, 15 bronsu
  3. Reysti: 10 gull, 14 silvur, 19 bronsu
  4. Ægir: 9 gull, 7 silvur, 11 bronsu
  5. FLOT: 1 gull, 6 silvur, 6 bronsu

DSC_6947

One thought on “Samlað úrslit frá Meistarastevnuni fyri Ung 2013”

  1. Sakni at síggja heiðursmerkjabýti millum svimjarar og lið, havi hugt hvussu tað er upptalt hini árini, m.a. MU 2011. Tá er stuttligt at síggja, hvussu nógv er gjørt burturúr, hetta er jú meistarstevnan hjá okkara ungu svimjarum.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.