LIVE stream frá DMH 2013

Sum nevnt í gjár, so kann man síggja Danske Mesterskaber for Hold her á Ustream, og fylgja við úrslitunum her á livetiming.dk. Tey eru við at vera liðug fyri í morgun, men byrja so aftur seinnapartin.Live video by Ustream

Kappingin er nú í dag og í morgun frá klokkan 10 og klokkan 16, danska tíð (ávíkavist 9 og 15 í Føroyum). Talan er um ‘beinleiðis finalur’, sum merkir at tey ikki svimja fyrst innleiðandi riðlar og so seinni finalur, men heldur avgreiða hvørja kapping sær, beinanvegin og uttan finalur.

One thought on “LIVE stream frá DMH 2013”

  1. Upptøkurnar frá í morgun liggja á netinum, ella til og við 50 rygg. Tað vil siga at 400 frí við Alva liggur ikki á netinum, enn. Magnus Jákupson sæst á geil 2, longst frá kamera, við 32 minuttum. Birita sæst á geil 1 við 36 min og 16 sekundum. ÁVARING! Ljóðupptøkan er so sum so.    Video streaming by Ustream

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.