6 føroyingar í finalu á Danish Open 2013, seinnapartin

Eyðbjørn Joensen er í millum teir 12 sum fara at luttaka í hálvfinaluni í 50 firvald fyri menn, Astrið Foldarskarð verður í hálvfinaluni í 50 firvald fyri kvinnur, Magnus Jákupsson hevur bestu tíð í hálvfinaluni í 100 rygg fyri menn, Birita Debes er í hálvfinaluni í 100 rygg fyri kvinnur, so er tað 100 frí og 200 firvald finalurnar har eingin føroyingur luttekur, síðani 800 frí finalan fyri menn har Pál Joensen hevur bestu tíð og Alvi Hjelm fjórbestu, áðrenn 800 frí finalan fyri kvinnur uttan føroyska luttøku. Heilt til síðst finalurnar í 50 firvald, har Eyðbjørn ella Alvi skulu vera millum 8 tey skjótastu í hálvfinalunum fyrst í stevnupartinum, um tey skulu sleppa í finaluna.

jon-a-danish-open-2013

(Jón Bjarnason á Danish Open 2013. Dan Hjelm eigur myndina)

Finalurnar byrja kl 17:30 danska tíð, sum er klokkan 16:30 her í Føroyum. Til ber at síggja finalurnar beinleiðis á dr.dk/sporten, har tann í Føroyum so vælkendi René Thomsen er viðmerkjari. Sí annars kunning um Danish Open 2013 á svoem.org.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.