Magnus gull í 50 rygg á Danish Open, Birita silvur

Magnus Jákupsson vann fyri løtu síðani gull í 50 metra ryggsvimjing á Danish Open 2013, tá ið han í finaluni fyri fyrstu ferð nakrantíð svam seg undir 26 sekund. Tíðin hjá honum var 25.92; føroyska metið er 26.34, men við tað at Magnus hevur skift svimjitjóðskap, so telur tað ikki sum føroyskt met. Sí úrslitalistan her

Magnus gull í 50 rygg á Danish Open 2013

Birita Debes vann løtu seinni silvur í 50 metra ryggsvimjing, tá ið hon í finaluni tangeraði sítt føroyska met frá innleiðandi riðlunum í morgun, uppá hundraðpartin 30.12, 30.12. Í hálvfinaluni fyrst í hesum finaluparti svam hon 30.39, so tað var tríggjar ferðir undir tað nú farna metið í dag, sum var 30.60 frá EM í Debrecen í fjør. Sí úrslitalistan her.

Birita silvur í 50 rygg á Danish Open 2013

(“Tre medaljevindere – ingen af dem dansker”, sum tey so vinarliga søgdu á DR)

Jákup Jacobsen eigur myndirnar

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.