Úrslitalisti frá Reysta-stevnuni 2012

Her er so úrslitalistin frá svimjistevnuni í Leirvík í gjár, leygardagin hin 17. november 2012, sum svimjifelagið Reysti skipaði fyri. Samlaða støðan gjørdist at vertsfelagið vann nógv flest heiðursmerki – 23 gull, 10 silvur og 12 bronsu til Reysti – meðan Ægir vann næstflest (6, 5, 1) og HS triðflest (5, 9, 9). Heiðursmerkjabýtið millum svimjarar má eg koma aftur til; men heilt skjótt sagt vóru gullvinnararnir Súsanna T. Justinussen, Jónas Hansen, Jana Thomsen, Hanna Lervig, Petur Pauli á Høvdanum og Rókur Trygvasón úr Reysti, Sólva Á. Sigurðsson og Signhild Joensen úr Ægir, Bartal Eidesgaard og Eyðrið Mortensen úr Havnar Svimjifelag, umframt stafettirnar hjá Reysti.

Reysta stevna 2012

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.