Wildeboer gevst í Danmark, fer til Avstralia

Fyrrverandi danski landsliðsvenjarin Paulus Wildeboer hevur nú eisini valt at siga upp sítt starv sum høvuðsvenjari á ‘det Nationale TræningsCenter’ (NTC) í Bellahøj, har millum annað Pál Joensen venur. Hetta boðar danska svimjisambandið frá í tíðindaskrivi; Paulus hevur tikið av einum tilboðið frá Swimming Queensland og Australian Swimming, at taka sær av venjingini har frá fyrst í 2013 til síðst í 2016.

DSC01443

Danska svimjisambandið sigur seg hava eina stóra avbjóðing, nú tey heilt skjótt skulu finna bæði ein nýggjan landsliðsvenjara og ein nýggjan NTC-venjara, áðrenn Wildeboer gevst, síðst í januar mánaða. Og lat tað verða sagt, at danski venjarahópurin hevur givið Wildeboer allar orsøkir til at finna sær okkurt annað, tá ið t.d. Thomas Jannson herfyri beinleiðis bað hann gevast, alment.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.