Merkið bannað á OL í London

Bretska The Independent nevnir her at fyriskipararnir av OL í London ætla at banna matkurvum og fartelefonum, fløskum, regnskjólum og kamerastativum, umframt hvat annað áskoðarar kunnu finna uppá at taka við sær, sum lýst í einum ikki-alt-umfatandi lista í reglugerðini við bílegging av OL-bilettum. Har í millum fløgg úr londum sum ikki eru uppi í leikunum, alt fyri trygd og til at verja offisiellu sponsorarnar frá lutum við vørumerkjum ella øðrum á hattum, T-skjúrtum, posum og líknandi, sum fyriskipararnir meta eru til at promovera okkurt.

Phones are unwelcome as they may disturb the action, along with banners, horns, whistles, drums, rattles and musical instruments. The 2012 Olympics will be free of vuvuzelas, the plastic horns that were the soundtrack to last year’s soccer World Cup in South Africa.

Funnið umvegis goldmedalmel.typepad.com.

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.