Erling skipaði fyri brandvenjing á Akureyri

Túrurin hjá Havnar Svimjifelag til Akureyris er av sonnum ein venjingarlega, har tey ikki bara skíða langrenn og alpint og senda svimjararnar í hylin, men eisini aktivera aðrar gestir og vaktir á vallaraheiminum. Úr dagbókini hendan dag 3, har Beinta, Lív og Rutt skriva:

Seinni fóru vit at svimjivenja í `Sundlaug Akureyri´, sum er svimjihylurin her í Akureyri. Í meðan vit svomu, gjørdi Erling karrybollar til døgurða á vallarheiminum. Tá hendi eitt lítið óhapp. Karrybrenningin (ið er tilætlað) gjørdist eitt sindur ógvuslig og setti roykvarnararnar á vallaraheiminum í gongd. Aðrir gestir gingu panikkslignir og runnu úti á gangunum, til vaktarfólk komu til staðið á tveimum hjólum. Tey kundu tó skjótt staðfesta, at tað bara var eitt sindur av “matosa” og eingin eldur. Karrybollarnir vóru ómetaliga fantastiskir. Faktiskt halda vit ikki vit hava smakkað betri karrybollar í lívinum nakrantíð ella nakrastaðni.

[Tested on February 21st by Erling Eidesgaard]

Ger viðmerking

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.